Placki ziemniaczane z mango Serrano Creme Fraiche i wędzonym pstrągiem
Placki ziemniaczane z mango Serrano Creme Fraiche i wędzonym pstrągiem mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 232 kalorie, 12g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz cebulę, ziemniaki russet, papryka serrano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem, Placki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Creme Fraiche, oraz Wędzony Pstrąg, Crème Fraîche I Marynowana Cebula.
Instrukcje
1
Ziemniaki drobno zetrzeć na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka
2
Umieść partiami w czystym ręczniku kuchennym i wyciśnij jak najwięcej płynu, umieść w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Dodaj cebulę, ubite jajko, proszek do pieczenia, mąkę i kolendrę, i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Podgrzać 1/4 szklanki oleju roślinnego w dużej żeliwnej patelni, aż prawie do palenia. Drop mieszaniny ziemniaków na patelni 1 czubata łyżka na raz i wygładzić szczyty z tyłu łyżki do 1 1/2-cala średnicy. Smażyć na umiarkowanym ogniu, obracając je raz łopatką przez 3 do 4 minut z każdej strony, lub do złotego koloru i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną, dodając więcej oleju, jeśli to konieczne. Na wierzch każdego z nich nałożyć niewielką porcję Mango Serrano creme fraiche, płatkowanego pstrąga i liścia kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Creme Fraiche
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Pstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Połączyć w średniej misce. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.