Placki Ziemniaczane Puree
Placki ziemniaczane puree może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 176 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, cebulę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Placki ziemniaczane puree, Placki Ziemniaczane Puree, oraz Placki Ziemniaczane Puree.
Instrukcje
Gotować i mieszać cebulę i boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż boczek jest chrupiące i cebula jest miękka.
Drenaż, rezerwując 1 łyżkę. z kapieli na patelni.
Ugotować tłuczone ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać mieszankę cebuli, mąkę i jajko; dobrze wymieszać.
Ciepła zastrzeżone kapie bekon na patelni. Dla każdego naleśnika, łyżka 1/4 szklanki mieszanki ziemniaków na patelnię; gładkie z tyłu łyżki do tworzenia 3-calowy patty. Gotować 2 minuty z każdej strony lub do chrupkości i złoty kolor z obu stron.