Placki ziemniaczane Nadziewane pstrągiem

Placki ziemniaczane Nadziewane pstrągiem
Placki ziemniaczane Nadziewane pstrągiem to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej canolan, liście szpinaku, pstrąg tęczowy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pstrąg Wędzony Placki Ziemniaczane, Pstrąg faszerowany z fioletową tarką ziemniaczaną, oraz Kanapki ziemniaczane Nadziewane kwaśną śmietaną i wędzonym pstrągiem.

Instrukcje

1
W dużym rondlu przykryj ziemniaki zimną wodą i zagotuj. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż Na Zewnątrz są miękkie, ale centra są nadal twarde, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą. Ziemniaki obrać i grubo zetrzeć na tarce. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Doprawić pstrąga solą i pieprzem. Na żeliwnej patelni lub patelni rozpuść 1/2 łyżki masła w 1/2 łyżki oleju. Łyżka skąpe 1/2 szklanki rozdrobnionych ziemniaków na patelni i spłaszczyć go w 5-calowej rundzie. Ułożyć na środku kawałek pstrąga, przykryć liściem szpinaku, a na wierzchu skąpe 1/2 szklanki ziemniaków, spłaszczając je. Gotować ciasto ziemniaczane na umiarkowanie małym ogniu, aż chrupiące i złoty na dnie, 5 do 7 protokół. Ostrożnie obrócić ciasto i gotować, aż ziemniaki są chrupiące i złoty i pstrąg jest gotowane przez, o 5 minut dłużej; dodać więcej masła i oleju, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć, a następnie podawać na gorąco. Powtórz z pozostałymi startymi ziemniakami, pstrągiem i szpinakiem, podając ciasto ziemniaczano-pstrągowe na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn