Placki Z Kraba Po Benedyktyńsku
Need a pescatarian i דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Benedyktyńskie ciastka krabowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 25g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciastka Krabowe Jajka Benedykt, Karaiby Ciasteczka Krabowe Benedykt, oraz Ciastka krabowe Benedykt z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 93°. w średniej misce, połączyć wszystkie składniki Krab ciasto z wyjątkiem margaryny; dobrze wymieszać. Kształt na 4 paszteciki, o grubości około 1/2 cala. (Paszteciki będą miękkie.)
Stopić 1 łyżka margaryny w dużej patelni na średnim ogniu, aż skwierczy.
Dodać krabmeat paszteciki; gotować 6 do 8 protokół lub aż rumiane i chrupiące, obracając raz.
Umieść na talerzu; umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
W małym rondlu, połączyć majonez, sok z cytryny i koperek; ubić trzepaczką do dobrze wymieszać.
Podgrzać na małym ogniu do ogrzania.
Zdjąć z ognia. Powoli ubić w gorącym roztopionym maśle, aż będzie gładka. Przykryć; odstawić.
W średniej patelni, doprowadzić ocet i wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Dodaj 4 jajka; zmniejszyć ogień do niskiego gotować na wolnym ogniu. Jajka gotować 2 do 3 minut lub aż białka są ustawione.
Łyżką szczelinową umieść 1 jajko w koszulce na każdym cieście krabowym. Łyżka mock hollandaise nad każdym. W razie potrzeby udekoruj świeżymi gałązkami koperku.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.