Placki Z Kalafiora
Placki kalafiorowe to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 6 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, kalafior, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Placki Z Kalafiora, Placki Z Kalafiora, oraz Placki Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać kalafior i gotować przez 2 protokół.
Dobrze odcedzić, następnie rozprowadzić kalafior na papierowej blasze do ostygnięcia; osuszyć kalafior.
W małej misce, połączyć 1/2 łyżeczki soli z proszkiem do pieczenia, kminek, kolendra, pieprz i ziele angielskie. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka ze szczyptą soli z dużą prędkością, aż utworzą się jędrne szczyty. Złóż kalafior i mieszankę przypraw.
Podgrzać dużą patelnię nonstick. Bardzo lekko olej patelnię. Drop łyżki ciasta z placka do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 2 protokół.
Przekładamy placki na dużą blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałym cieście, pokrycie patelni z oleju w razie potrzeby.
W małej misce wymieszać jogurt z 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i doprawić solą. Podgrzej placki w piekarniku, około 2 minut.
Każdą Frytkę udekorować 1/2 łyżeczki sosu jogurtowego i odrobiną kawioru.
Przełożyć na talerz i podawać.