Placki Z Dyni Biscoff
Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 91 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka masła, brązowego cukru, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Z Dyni Biscoff, Pumpkin Biscoff Blondies, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Linia 8 calowy kwadratowy metalowy patelni z nieprzywierającą folią.
Mąkę, owies, brązowy cukier i sól połączyć w dużej misce i dobrze wymieszać.
Dodać zmiękczone masło i mieszać aż włączone. Wciśnij dno wyłożonej patelni i piecz przez 12 minut.
Niech cool.In miska do mieszania (użyłem tego samego, którego używałem do skórki, ale wytarł okruchy), wymieszać ubić granulowany cukier, biscoff spread, Dynia, odparowane mleko,jajko, cynamon i wanilia z ręcznym mikserem do kremowy.
Zalać upieczoną skórkę i piec przez około 30 minut lub aż top pojawi się zestaw.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie dokładnie schłodzić przed podaniem.