Placki Tostowo-Kokosowe Marshmallow
Tosty-Kokosowe kwadraty Marshmallow może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 48. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru, kokosa, żelatyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tosty Marshmallow Mleko Kokosowe Lody, Łatwe ciasto cytrynowe z polewą z pianki + tosty Kokosowe, oraz Tosty Kokosowe chleb bananowy z wanilią tosty Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Tosty Kokosowe w płytkiej patelni do pieczenia w piekarniku, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 7 do 10 protokół.
Olej 9-calowy patelni do pieczenia, a następnie posypać dno z 1/2 szklanki tosty Kokosowe.
Posypać żelatynę ponad 1/2 szklanki wody w misce miksera i pozostawić zmiękczyć podczas robienia syropu.
Podgrzać cukier, syrop kukurydziany, sól i pozostałą 1/2 szklanki wody w małym ciężkim rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, bez mieszania, mycie kryształków cukru po stronie patelni szczotką do ciast zanurzoną w zimnej wodzie.
Włóż termometr do syropu i kontynuuj gotowanie, bez mieszania, aż osiągnie temperaturę 240°f (Faza miękka).
Wyjąć z ognia i odstawić, aż bąbelki znikną.
Mikserem z małą prędkością wlać gorący syrop do żelatyny w cienkim strumieniu po stronie miski. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż bardzo gruby, o 15 minut.
Dodaj ekstrakty wanilii i kokosa i pokonać 1 minutę więcej.
Łyżka marshmallow nad tosty Kokosowe w patelni do pieczenia i naciśnij równomiernie zwilżonymi opuszkami palców, aby wygładzić wierzch (będzie bardzo lepki), następnie równomiernie posypać wierzch z 1/2 szklanki tosty Kokosowe.
Odstawić, odsłonięty, w temperaturze pokojowej, aż do twardego, około 2 godzin.
Uruchom ostry nóż wokół krawędzi prawoślazu i odwróć na deskę do krojenia.
Pokrój w paski o szerokości 3/4 cala, a następnie pokrój każdy pasek w kwadraty o szerokości 3/4 cala.
Umieścić pozostałe tosty Kokosowe w małej misce i pogłębiać pianki w nim całkowicie płaszcz.
* Kwadraty Marshmallow przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru pergaminowego w hermetycznym pojemniku, w suchym miejscu w chłodnej temperaturze pokojowej 1 miesiąc.* Aby uniknąć lepkości, spróbuj zrobić pianki w suchy dzień.