Placki Buraczane
Placki z buraków mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka śmietany, bułka tarta, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone placki rybne z burakami Vinaigrette, Placki z buraków i porów z jogurtem i cytryną, oraz Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce do mieszania; wrzucić dobrze.
Wlać olej na głębokość 1/4 cala na dużej patelni ciężkiej; gotować na średnim ogniu, aż gorące. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki buraków do gorącego oleju; lekko spłaszczyć. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną.
Gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Odcedzić na papierowych ręcznikach; top z kwaśną śmietaną.
* Substytut 2 szklanki obranej, rozdrobnionej brukiewki na buraki.