Placki anchois: Alici w Polpette

Placki anchois: Alici w Polpette
Anchois Fritters: Alici w Polpette jest pescatarian przepis z 30 porcjami. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, pietruszkę, cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Podobne przepisy to Linguine con alici (Linguini z sosem anchois), Ciasto z sardelą i bułką tartą-Tortino di alici, oraz Placki Tunan i Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta).

Instrukcje

1
Z grubsza posiekać filety z sardeli. W średniej wielkości misce, połączyć jajka, chleb, ser, rodzynki i orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać zmiażdżony czosnek i pietruszkę, tłuczone ziemniaki i sardelę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Za pomocą dużej łyżki uformuj mieszaninę na placki o średnicy około 2 cali. Pogłębiać w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Napełnij głęboki garnek nie więcej niż w połowie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż osiągnie temperaturę od 360 do 375 stopni F. olej powinien pozostać w tej temperaturze lub wokół tej temperatury przez cały proces gotowania. Pracując w małych partiach po 6, ostrożnie podnieś kulki sardeli i umieść je w gorącym oleju. Smażyć placki na złoty kolor. Za pomocą łyżki szczelinowej lub szpatułki Usuń gotowe placki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Osuszyć na papierowych ręcznikach podczas gotowania. Kontynuuj ten proces, aż wszystkie placki zostaną ugotowane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Posypać serem i podawać na gorąco z plasterkami cytryn do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn