Placek z rodzynkami z kwaśną śmietaną II
Placek z rodzynkami z kwaśną śmietaną II jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ten deser ma 220 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, śmietany, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną, Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną, oraz Placek Z Kwaśną Śmietaną I Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozwałkuj ciasto na skorupę i dopasuj do 10-calowej patelni.
Posypać rodzynki na dnie skorupy.
Żółtka, jajko, śmietana, syrop, cukier, gałka muszkatołowa, wanilia i mąka połączyć w misce.
Wymieszać tylko do wymieszania, nie za dużo.
Wlać nadzienie do skorupy.
Posypać trochę więcej gałki muszkatołowej na wierzchu.
Piec 30 do 35 minut, lub aż nóż włożony do środka wychodzi czysty. Ochłodzić, a potem schłodzić ciasto.