Placek Z Kwaśną Śmietaną Ananasową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z ananasem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 297 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 96 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa w soku, ekstrakcie z wanilii, mące i kilku innych rzeczach, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Z Kwaśną Śmietaną Ananasową, Placek Z Kwaśną Śmietaną Ananasową, oraz Ciasto Ananasowo-Śmietankowe Bez Pieczenia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić jajka. Włóż białka do miski miksera stojącego. Żółtka umieścić w osobnej misce, następnie ubić i przykryć.
Odstawić na 30 minut, aby przyjść do pokoju temperature.In ciężki rondel, połączyć 1/2 szklanki cukru, mąki, ananasa i śmietany. Włączyć ogień i gotować i mieszać na średnim ogniu, aż bąbelki i gorące.
Około połowy kwaśnej śmietany ubijamy do żółtek, a następnie mieszamy żółtko do rondla, który wciąż jest na podłożu. Gotuj i mieszaj, aż do delikatnego wrzenia, a następnie kontynuuj gotowanie i mieszanie przez dwie minuty.
Przenieść gorące nadzienie do pieczonej 9-calowej skorupy pie i natychmiast przykryć meringue.To zrób bezę, ubijaj białka, aż zaczną powstawać miękkie szczyty i stopniowo dodawaj cukier, śmietanę z kamienia nazębnego i wanilię.Ustaw ciasto pokryte bezą na blasze z ciastkami i piecz w temperaturze 350 F. przez 15 minut lub do momentu, gdy beza będzie lekko zarumieniona.
Ostudzić w temperaturze pokojowej przez godzinę, a następnie schłodzić przez 3 do 6 godzin lub aż będzie gotowy do cięcia.