Hoisin-glazurowany Kurczak z kapustą Slaw

Hoisin-glazurowany Kurczak z kapustą Slaw
Hoisin-glazurowany Kurczak z kapustą Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 38g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, sos sojowy, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak z limonką i soją z kapustą Slaw, Kapusta Pieczona Hoisin Glazurowana, oraz Smażony kurczak z ziemniakami, czerwoną kapustą i Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać brojlery. Opłucz kotlety i osusz papierowymi ręcznikami. Funt kotlety do jeszcze cienkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Umieścić na patelni brojlerów. W małej misce, ubić razem sos hoisin, sos sojowy, 1 łyżeczka octu ryżowego, i sos rybny (jeśli jest używany).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sos RybnySos Rybny
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść 2 łyżki glazury do dużej miski i wymieszać z pozostałym octem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać kapustę, papryka, szalotki, i kolendry i wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
5
Do małej miski wlać około 1 łyżkę pozostałej glazury; odstawić jako sos wykończeniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posmaruj kurczaka pozostałą glazurą. Broil, szczotkowanie od czasu do czasu, aż gotowane przez, 5 do 8 protokół. Łyżka zastrzeżone glazury na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Podawać ze slaw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn