Placek Wieprzowy
Pork Pie to bezmleczne przepis z 16 porcjami. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, ziemniaki, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę i kiełbasę przez 10 minut, lub aż rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść do dużej miski.
Połącz mięso z cebulą i puree ziemniaczanym, dobrze mieszając. Doprawić solą i pieprzem, cynamonem i goździkami do smaku. Mieszanka łyżka do dwóch muszli pie. Przykryj każdy z drugiej skorupy ciasta.
Wyjmij patelnię foliową z każdej górnej skorupy ciasta i za pomocą noża włóż kilka otworów w każdej górnej skorupie ciasta,aby odpuścić parę.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy skórki ciasta będą złociste.