Placek rabarbarowo-truskawkowy
Rabarbar i truskawka brukowiec może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Dzień Matki. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz nadzienie truskawkowe, cukier, ciasto z ciastkami cukrowymi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Podobne przepisy to Brukowiec Truskawkowo-Rabarbarowy, Truskawkowy placek rabarbarowy-owski, oraz Rabarbar Truskawkowy Brukowiec.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść 8 dużych kubków kremu na blasze do pieczenia.
Schłodzone ciasto pokroić w kostkę 1/4 cala i odstawić.
Rabarbar wymieszać z cukrem, cynamonem i sokiem z cytryny. Napełnij każdą z kubków kremu do połowy pełną mieszaniną rabarbaru.
Łyżka nadzienia truskawkowego na rabarbar. Ułożyć ciasto ciasteczkowe w kostkę na wierzchu nadzienia. Pozostaw otwarte przestrzenie między kostkami, aby nadzienie nie przelewało się podczas pieczenia. Może zostało trochę ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto jest całkowicie ugotowane i zaczyna brązowieć na brzegach, około 45 protokół.