Placek gruszkowy z suszonymi jagodami i mielonymi na kamieniu kukurydzianymi herbatnikami

Placek gruszkowy z suszonymi jagodami i mielonymi na kamieniu kukurydzianymi herbatnikami
Brukowiec gruszkowy z suszonymi jagodami i mielonymi na kamieniu herbatnikami kukurydzianymi może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Mało kto lubi ten deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, jagody, gruszki bosc i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Drop-Biscuit Gruszka i suszony Bruk Wiśniowy, Kremowa Kasza Kamienno-Mielona, oraz Kasza mielona z Gruyere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę ubić, mąkę kukurydzianą, 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i 1/2 soli do herbaty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać chilledbutter; wcierać opuszkami palców, aż mixtureresembles grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Dodać śmietanę; wymieszać justuntil zwilżone. Zbierz ciasto razem; uformuj w 8-calowy kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
4
Przeciąć kłodę na osiem 1-calowych pocisków.
5
Rozłóż 3 łyżki cukru na talerzu. 1 pokrojoną stronę każdego biszkoptu zanurzyć w roztopionym maśle, a następnie stronę posmarowaną masłem w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
6
Na talerzu ułożyć biszkopty,z cukrem do góry; na wierzch posypać cukrem. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1
Rozgrzej piekarnik do375°F. masło 13x9x2-cala szkło pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Umieścić gruszki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj next5 składników; wrzucić.
4
Odstawić 10 minut, rzucając od czasu do czasu.
5
Nadzienie gruszkowe przełożyć na przygotowane danie.Kropka z masłem pokrojonym w kostkę. Naczynie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Piec, aż gruszki są prawie miękkie, o 50minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Wyjąć naczynie z piekarnika; wymieszać wysuszone jagody na nadzienie gruszkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Umieścić nadzienie biscuitsatop. Kontynuuj pieczenie. nadzienie gęsto bulgocze, ciastka są złociste, a tester włożony do ciastek wychodzi czysty, około 35 minut dłużej (ciastka mogą wyglądać na popękane). Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn