Placek dyniowy budyń chlebowy z twardym sosem Bourbon-Pecan

Placek dyniowy budyń chlebowy z twardym sosem Bourbon-Pecan
Jeśli 78 centów za porcję spada twój budżet, budyń z ciasta dyniowego z twardym sosem Bourbon-Pecan może być niesamowity Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Mieszanka jaj, mielone goździki, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Bourbon Pecan, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Bourbon Pecan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło dwa 9-calowe, głębokie naczynia szklane lub ceramiczne talerze ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Rozłóż chałki na dużej blasze do pieczenia i tosty przez około 5 minut, aż lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChałaChała
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Odetnij szyję z dyni. Obrać i pokroić wzdłuż na dwie płyty o grubości 3/4 cala. Bardzo cienko pokroić płyty w długie, cienkie paski na mandolinie. Obrać, nasiona i pokroić wszystkie pozostałe squasha w 1/2-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
5
W bardzo dużej patelni nonstick roztopić 3 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać pokrojone w kostkę squash i gotować na dużym ogniu, aż lekko rumiane w miejscach, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
7
Dodać 1/4 szklanki cukru i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie i błyszczące, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
8
Ochłoń.
9
W dużej misce ubijamy pozostały 1 szklankę cukru z jajkami, mlekiem, dynią, cynamonem, gałką muszkatołową, goździkami i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dodaj sauted squash i chała i delikatnie wrzucić do połączenia. Łyżka mieszaniny do masłem pie talerze i góry każdy z luźnym wzorem kratki z pasków squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChałaChała
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
11
Posmaruj paski masłem i posyp cukrem. Przykryć pergaminem i piec przez 30 minut. Odkryć i piec przez 30 minut dłużej, aż szczyty są złote i budynie są ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Pozostaw puddingi na 15 minut.
13
W misce ubijamy pozostałe masło z cukrem cukierniczym, bourbonem i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Pudding podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn