Placek brzoskwiniowy z skórką cynamonową
Placek brzoskwiniowy z cynamonową skórką może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 330 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś białko jaja, mąkę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Placek brzoskwiniowy z skórką cynamonową, Double Crust Peach Cobbler, oraz Potrójny Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, 1 szklankę cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu wymieszać w małej misce.
Umieść brzoskwinie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Posypać mieszaniną cukru; odstawić 30 minut.
Połącz 1/4 łyżeczki cynamonu i 2 łyżki cukru w małej misce. Rozłóż 1 ciasto, zachowując pozostałe ciasto do innego użycia.
Posmarować białkiem jajka; posypać mieszanką cynamonu i cukru.
Ciasto pokroić na 16 klinów.
Umieścić kliny ciasta, pokryte boki do góry, na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut lub do złotego koloru; odstawić.
Pieczemy brzoskwinie w 350 przez 30 minut lub do bąbelków. Ułóż skórkę na brzoskwiniach.