Pięcioramienna bułka Tostowo-kokosowa z kompot z owoców tropikalnych
Five-Spice tosty-Ciasto kokosowe Roll z tropikalnych owoców kompot może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,02 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, ekstrakt z kokosa, mango, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony kokosowy Tost francuski z kompot z owoców tropikalnych, Sałatka Z Owoców Tropikalnych Z Prażonym Kokosem, oraz Sałatka Z Owoców Tropikalnych Z Krewetkami I Prażonym Kokosem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować ciasto, ułóż dno galaretki o wymiarach 15 x 10 cali papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Patelnia
3
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
4
Połączyć mąkę, 6 łyżek cukru granulowanego i pięć przypraw w proszku, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Sól
7
Dodaj 6 łyżek cukru granulowanego, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w soku i ekstraktach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok
8
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Mąka Uniwersalna
9
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Posypać 1/3 szklanki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
11
Piec w temperaturze 325 przez 20 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Umieść czysty ręcznik na dużym stojaku z drutu; kurz cukrem pudrem. Poluzować ciasto z boków patelni; włączyć na ręcznik. Ostrożnie odkleić papier woskowy; ostudzić przez 3 minuty. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Papier Woskowany
Stojak Na Druty
Patelnia
13
Umieść, szew w dół, na stojaku z drutu; całkowicie fajne ciasto. Rozwiń ciasto i usuń ręcznik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
14
Rozłóż sorbet na cieście, pozostawiając 1/2-calową krawędź wokół zewnętrznych krawędzi. Przerzuć ciasto. Zawiń ciasto w folię; zamrozić 1 godzinę lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
15
Aby przygotować kompot, połączyć mango, ananas, kiwi, brązowy cukier i rum, i odstawić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Ananas
Kompot
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Miód Cytrusowy
16
Pokrój ciasto na 16 plastrów i umieść 2 plastry na każdym z 8 talerzy. Łyżka około 1/4 szklanki kompot na każdej porcji, i posypać każdą porcję z 1 1/2 łyżeczki tosty Kokosowe.