Pizza z serem pleśniowym i szpinakiem
Przepis niebieski ser i szpinak Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 13 minut. To danie główne ma 916 kalorii, 29g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz parmezan, pieprz, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to SOS Szpinakowy Z Serem Pleśniowym, Pizza z serem pleśniowym i stekiem, oraz Pizza z figami, Prosciutto i serem pleśniowym.
Instrukcje
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 232°.
Szczotka dno 11-na-15-calowej blachy do pieczenia z 1 łyżką. oliwa z oliwek. Delikatnie rozciągnij lub rozwałkuj ciasto, aby pokryć arkusz.
Piec ciasto, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Rozrzuć liście szpinaku równomiernie na skórce, pozostawiając 1-calowy margines.
Posypać serem pleśniowym, orzechami włoskimi i parmezanem. Doprawić pieprzem i skropić pozostałą 1 łyżką. oilve oil.
Piec, aż ser się roztopi i szpinak zwiędnie, o 7 protokół. Pokroić i podać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.