Pizza Z Kurczakiem Po Pekińsku
Pizza z kurczaka po pekińsku może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,51 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pierś z kurczaka, nasiona sezamu, sos z kaczki po pekińsku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Po Pekińsku, Herbata-Wędzony Kurczak Po Pekińsku, oraz Zawijasy Z Kurczaka Po Pekińsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Kotlety z kurczaka skropić olejem i doprawić mieszanką przypraw grillowych lub solą i pieprzem. Grilluj kurczaka 3 lub 4 minuty z każdej strony. Kurczaka pokroić w bardzo cienkie paski.
Posypać patelnię do pizzy lub kamień do pieczenia mąką kukurydzianą lub mąką. Naciśnij ciasto w skorupie pizzy, pracując aż do krawędzi patelni.
Brzegi ciasta posypać sezamem. Przykryj ciasto 3 łyżkami sosu śliwkowego lub sosu kaczki i sosu barbecue. Przykryj ciasto serem. Na wierzchu krojony kurczak i szalotki i papryka czerwona.
Piec 12 do 15 minut, aż chrupiące i ser jest bąbelkowy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto