Pizza z kurczakiem, karczochami i bazylią

Pizza z kurczakiem, karczochami i bazylią może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 242 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pre-grzyby, oliwa z oliwek, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grecka Pizza z kurczakiem i karczochami, Boczkowo-bazyliowe Pesto i pizza z kurczakiem, oraz Grillowane karczochy z dipem bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć 6 minut.
Miejsce pizza crust na blasze ungreased pieczenia; łyżka sos do makaronu na skorupie, pozostawiając 1-calowy granicy wokół krawędzi. Top z pieczarkami, kurczakiem i karczochami; posypać serem.
Piec w 450 przez 12 minut lub aż skórka będzie złoty. Top z bazylią.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.