Pizza z kurczakiem i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ciasto do pizzy, bazylia, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Ciasto Z Kurczaka Szpinak Pizza, Szpinak Karczoch & Pizza Z Kurczakiem, oraz Pizza z kiełbasą i szpinakiem z czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułożyć skorupę na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Połącz kurczaka, szpinak i sos spaghetti w misce; łyżka równomiernie na skorupie. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec w 450 przez 12 minut lub aż ciasto jest rumiane i topi się ser. Wierzch z bazylią; pokroić w 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.