Pizza z kiełbasą i warzywami

Pizza z kiełbasą i warzywami
Pizza z kiełbasą i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 448 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, wino, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Z Kiełbasą W Głębokim Naczyniu, Pizza Z Kiełbasą W Głębokim Naczyniu, oraz Pizza Z Kiełbasą W Głębokim Naczyniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, podgrzej duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cukinię, cebula, i grzyby na patelni; smażyć 7 minut lub aż warzywa są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wino i pieprz; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SOSSOS
WinoWino
4
Zdjąć z ognia; ostudzić.
5
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odcedzić; dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
7
Aby przygotować ciasto, rozpuścić miód i drożdże w 1 szklance ciepłej wody w dużej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać 2 1/4 szklanki mąki, mąki kukurydzianej, i sól do mieszaniny drożdży; mieszać, aż miękkie ciasto tworzy. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. 6 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
9
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Umieść jeden stojak piekarnika w środkowym ustawieniu. Ustaw kolejny stojak w najniższym ustawieniu. Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Posmaruj 13 x 9-calową patelnię do pieczenia olejem. Ciasto przełożyć na patelnię. Delikatnie wcisnąć ciasto na patelnię i po bokach patelni. Lekko spryskać powierzchnię ciasta sprayem do gotowania. Przykryć folią; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Usunąć folię; wyrzucić. Łyżka mieszanki sos do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
13
Piec na dolnej półce w temperaturze 475 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Sery połączyć; posypać równomiernie sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
16
Piec na środkowym stojaku dodatkowe 15 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i topi się ser. Cool 10 minut na stojaku drucianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
17
Pokrój na 6 kwadratów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn