Przepis boczek, Gruszka i Gorgonzola Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 472 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Gorgonzola, brokuły florets, kanadyjski boczek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelizowana Gruszka i Gorgonzola Pizza, Gruszka Apricot & Gorgonzola Pizza, oraz Gruszka, Gorgonzolan i orzech Pizza.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Za pomocą mąki wałek do ciasta rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; przenieś na 12-calowy kamień do pizzy lub okrągłą patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w 400 przez 57 minut lub do momentu, gdy skorupa zacznie się nadmuchiwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Gdy ciasto piecze, wymieszać razem ser ricotta i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Wyjmij skórkę z piekarnika i Odwróć, aby dno było teraz na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozprowadzić mieszankę ricotta równomiernie na skórce. Top z 1/4 Puchar mozzarella, gruszka, kanadyjski boczek, i orzechy włoskie. Wierzch z pozostałą 1/4 szklanki mozzarelli i gorgonzoli.