Pizza Tandetna Margherita

Pizza Tandetna Margherita
Przepis tandetny Pizza Margherita może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory śliwkowe, półksiężycowe bułki obiadowe) ciasto półksiężycowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Tandetna Margherita, Łatwa Tandetna Pizza Margherita, oraz Tandetny Margherita Pizza Hummus z chipsami Pesto Pita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oddzielić lub pokroić ciasto na 2 długie prostokąty (jeśli używasz półksiężycowych rolek, naciśnij perforacje, aby uszczelnić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
CiastoCiasto
2
Umieść na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek; naciśnij na prostokąt o wymiarach 12x8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Top z serem i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
5
Piec w temperaturze 191° 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn