Pizza Tacos

Pizza Tacos
Pizza Tacos może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 532 kalorie, 23G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, grzyby, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Tacos, Piec Pieczony Grill Kurczak Pizza Tacos, oraz Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby i gotować, niezakłócony, aż rumiane z jednej strony, następnie wymieszać i kontynuować gotowanie, aż rumiane z drugiej strony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Wyjąć na talerz. Zmniejszyć ogień do medium i dodać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż rumiane, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodaj pepperoni i oregano i gotować, aż pepperoni jest chrupiące na brzegach, o 1 minutę. Wymieszać w sosie do pizzy i pieczarki. Doprowadzić do duszenia i gotować 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6
Rozgrzej tortille zgodnie z zaleceniami etykiety. Podziel mieszankę kiełbasy między tortille. Top z mozzarellą, ricottą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Zdjęcia Charles Masters
8
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać grzyby i gotować, niezakłócony, aż rumiane z jednej strony, następnie wymieszać i kontynuować gotowanie, aż rumiane z drugiej strony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
10
Wyjąć na talerz. Zmniejszyć ogień do medium i dodać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż rumiane, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
12
Dodaj pepperoni i oregano i gotować, aż pepperoni jest chrupiące na brzegach, o 1 minutę. Wymieszać w sosie do pizzy i pieczarki. Doprowadzić do duszenia i gotować 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
13
Rozgrzej tortille zgodnie z zaleceniami etykiety. Podziel mieszankę kiełbasy między tortille. Top z mozzarellą, ricottą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
14
Zdjęcia Charles Masters
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn