Pizza Taco

Pizza Taco
Taco Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, liście kolendry, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco Pizza z łatwą skórką z mąki kukurydzianej {PLUS Zestaw Do Pizzy gratis!}, Pizza Taco, oraz Pizza Taco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kamień do pizzy lub odwróconą blachę do pieczenia na dolnej półce piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto na pizzę na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do 11-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
RolkaRolka
3
Przełożyć do pokrytej pergaminem skórki do pizzy lub innej odwróconej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posmaruj ciasto oliwą z oliwek, a następnie rozłóż ponownie wysuszoną fasolę na wierzchu, pozostawiając 1/2-calową granicę. Łyżka salsy na fasoli i posypać serem. Rozrzuć szalotki i jalapenos na górze. Przesuń pizzę i pergamin na gorącym kamieniu i piec, aż skorupa jest chrupiąca, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
FasolaFasola
CiastoCiasto
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić kilka minut.
6
Podczas pieczenia pizzy, w małej misce połącz kwaśną śmietanę, połowę soku z limonki i 1 łyżkę wody. W innej misce wrzucić sałatę, pomidor i sok z limonki do smaku; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SałataSałata
PomidorPomidor
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Na wierzchu pizzę z sałatką, następnie skropić mieszanką kwaśnej śmietany i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
8
Pokroić w plasterki.
9
Na porcję (na podstawie porcji 4; bez opcjonalnych dodatków): kalorie 564; całkowity tłuszcz 24 gramy; tłuszcz nasycony 12 gramy; białko 23 gramy; całkowity węglowodan 66 gramy; cukier: 9 gramów; błonnik 4 gramy; Cholesterol 51 miligramów; sód 1579 miligramów
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
10
Zdjęcia Charles Masters

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn