Taco Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, liście kolendry, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco Pizza z łatwą skórką z mąki kukurydzianej {PLUS Zestaw Do Pizzy gratis!}, Pizza Taco, oraz Pizza Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kamień do pizzy lub odwróconą blachę do pieczenia na dolnej półce piekarnika i rozgrzej do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Kamień Do Pizzy
Piekarnik
2
Rozwałkuj ciasto na pizzę na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do 11-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do Pizzy
Rolka
3
Przełożyć do pokrytej pergaminem skórki do pizzy lub innej odwróconej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Posmaruj ciasto oliwą z oliwek, a następnie rozłóż ponownie wysuszoną fasolę na wierzchu, pozostawiając 1/2-calową granicę. Łyżka salsy na fasoli i posypać serem. Rozrzuć szalotki i jalapenos na górze. Przesuń pizzę i pergamin na gorącym kamieniu i piec, aż skorupa jest chrupiąca, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Papryka Jalapeno
Oliwa Z Oliwek
Zielona Cebula
Ser
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Fasola
Ciasto
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Ostudzić kilka minut.
6
Podczas pieczenia pizzy, w małej misce połącz kwaśną śmietanę, połowę soku z limonki i 1 łyżkę wody. W innej misce wrzucić sałatę, pomidor i sok z limonki do smaku; doprawić solą.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.