Pizza ranczo z kurczakiem i bekonem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pizzana z kurczakiem i bekonem. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący bekon, ciasto do pizzy, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Z Boczkiem Z Kurczaka, Bekon, Ranczo ,Pizza Z Kurczakiem # HiddenValleyIt, oraz Kurczak Boczek Ranch Flatbread Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray lub smaru 15x10-cal lub większy ciemny lub nonstick cookie arkusza. Rozwiń ciasto na arkuszu ciastek; zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 15x10 cali.
Rozprowadzić sos ranczo równomiernie na cieście. Doprawić pozostałymi składnikami.
Piec 13 do 16 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon