Pizza Pieczarkowo-Pieprzowa
Przepis Pieczarkowo-pieprzowy Pizzan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, drożdże szybkiego wzrostu, oliwę z oliwek i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Pizza z pieprzem i pieczarkami, Pizza Z Kiełbasą, Pieprzem I Grzybami, oraz Mini Pizza Czerwona Paprykowo-Grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać.
Połączyć oliwę z oliwek i wodę w rondlu; podgrzać do 120 do 13
Stopniowo dodawaj płynną mieszaninę do mieszaniny mąki, dobrze bijąc przy niskiej prędkości miksera elektrycznego. Pokonaj dodatkowe 2 minuty ze średnią prędkością.
Posypać 2 łyżki mąki chlebowej równomiernie na powierzchni roboczej.
Ciasto wyłożyć na mąkę i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 10 minut).
Umieść w misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Pozostałą 1 łyżkę mąki chlebowej posypać równomiernie na powierzchni roboczej. Punch ciasto w dół; roll do 14-calowe koło na mąki powierzchni roboczej.
Przenieść ciasto na 14-calową patelnię do pizzy pokrytą sprayem do gotowania i posypaną mąką kukurydzianą. Odstawić.
W dużej misce połącz grzyby i kolejne 3 składniki.
Dodać oliwę o smaku czosnkowym; dobrze wymieszać.
Dodać oregano i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać. Ułóż mieszankę warzywną równomiernie na skorupie pizzy; posyp ser równomiernie warzywami.
Piec w temperaturze 425 przez 15 do 20 minut.