Pizza Phyllo z wędzoną mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Pizza Phyllo z wędzoną mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
Pizza z wędzonym Mozzarellanem i pomidorkami koktajlowymi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, grubą sól koszerną, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Phyllo Z Wędzonym Mozzarellanem I Pomidorkami Koktajlowymi, Pizza Phyllo z wędzonym Mozzarellanem i pieczonymi pomidorkami Cherry, oraz Piadini z pomidorkami koktajlowymi i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć pomidory, oliwę oliwną, sól i oregano w średniej misce.Pomidory rozsypać na dużej obranej arkuszu; piec do miękkości i począćrollapse, o 22 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć z opakowania i pozostawić mieszaninę pomidorową do ostygnięcia. Utrzymuj temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3
Umieść stos arkuszy phyllo na powierzchni roboczej i przykryj folią, a następnie ręcznik kuchenny, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FiloCiasto Filo
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Posmaruj kolejną dużą obramowaną blachę do pieczenia roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Umieść blachę 1phyllo na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Pędzel lekko ze stopionym masłem i top z drugim arkuszem phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Pędzel z masłem i topz trzecim arkuszem; pędzel z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Posypać 1 łyżką parmezanu. Powtórz 3 razy w sumie 12 arkuszy Filo i 4 łyżki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FiloCiasto Filo
ParmezanParmezan
9
Posypać stackedphyllo arkuszy z tartej mozzarelli, pozostawiając 1/2-calowy zwykły granicy. Top withroasted tomatoes, pepper strips, and olives.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
10
Piec pizzę, aż phyllo jest chrupiące, 25 do 27minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Posypać 2 łyżeczki świeżego oreganoover, poluzować pizzę z arkusza dużą łopatką metalową i wsunąć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
SzpatułkaSzpatułka
12
* Zwana również mozzarella affumicata; sprzedawana w niektórych sklepach z żywnością specjalistyczną i w cheeseshops. Jeśli jest niedostępny, użyj zwykłej (Nie świeżej)pełnotłustej mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
MlekoMleko
13
W porcji: 313 kalorii, 21 g tłuszczu,2 g błonnika
14
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn