Pizza Nadziewana Mięsem

Pizza Nadziewana Mięsem
Przepis mięsisty Nadziewane Pizza może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 35 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 889 kalorii, 43g białka, oraz 46 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wołowinę, mieszankę skorupy pizzy, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cebula Nadziewana Mięsem, Mięsisty Żubr i papryka faszerowana pieczarkami, oraz Trzy skorupki nadziewane serem z mięsistym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
W dużej misce do mieszania, połączyć mieszanki pizzy crust, włoskie przyprawy i gorącej wody. Mieszaj około 20 razy, aż powstanie kulka. Podziel kulkę na pół i przykryj ją folią; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej i ugotuj mieloną wołowinę i kiełbasę, często mieszając, aby rozbić grudki. Gotować, aż Nie różowy, ale nie całkowicie gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia i wymieszać grzyby, oliwki, ser i 1 szklanka sosu marinara; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3
Rozpakuj ciasto i połóż na 2 pergaminowych blachach do pieczenia posypanych mąką kukurydzianą. Naciśnij na 2 (12-calowe) koła o grubości około 1/4; ściśnij wszystkie otwory. Łyżka mieszaniny mięsa do środka każdej rundy ciasta. Przesuń drugi krąg ciasta off pergaminu do góry mieszaniny mięsa. Zgniataj krawędzie razem. Delikatnie wklep całą powierzchnię pizzy, aż będzie płaska. Przesuń pizzę na gorący Naoliwiony grill. Gotować, pod przykryciem, przez około 5 do 6 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Ogrzać pozostały sos marinara w kuchence mikrofalowej. Łyżka trochę sosu na talerzu i służyć gorący kawałek pizzy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn