Pizza Meksykańska
Przepis meksykańska Pizza może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka queso fresco, chipotle chiles w sosie adobo, Poblano chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Meksykańska, Dip Do Pizzy Meksykańskiej, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj przygotowane ciasto do pizzy w 12-calowe koło na mące.
Umieścić ciasto na 12-calowej patelni do pizzy lub blachy do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i posypane 1 łyżką mąki kukurydzianej. Zagniataj krawędzie ciasta palcami, aby utworzyć krawędź.
Umieścić krążki cebuli w dużej misce. Lekko spryskać sprayem do gotowania i posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż cebulę na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut, mieszając do połowy; ostudzić.
Umieść Poblano chile na wyłożonej folią blasze do pieczenia, i broil 3 cali od ciepła 8 minut lub aż poczerniałe i zwęglone, obracając po 6 minut.
Umieść w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i uszczelnij.
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
Wytnij wzdłużną szczelinę w Poblano chile; Odrzuć nasiona i łodygę.
Pokroić palone Poblano chile w cienkie paski.
Posypać paski pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i odstawić. Obniż temperaturę pieca do 50
Umieść chipotle w robocie kuchennym lub blenderze i procesuj, aż będzie gładki.
Rozprowadzić 1/2 łyżki chipotle puree na skorupie pizzy za pomocą tyłu łyżki. Zarezerwować Pozostałe chipotle puree do innego użytku. Ułóż paski chile w równej warstwie na skorupie pizzy; top z cebulą, Tomatillo, cheddar,i queso fresco.
Piec w 500 przez 17 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Wyjąć pizzę z piekarnika i posypać kolendrą i pestkami dyni.