Pizza Meksykańska

Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Poblano chile, ostry ser cheddar, queso fresco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj przygotowane ciasto do pizzy w 12-calowe koło na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
RolkaRolka
3
Umieścić ciasto na 12-calowej patelni do pizzy lub blachy do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i posypane 1 łyżką mąki kukurydzianej. Zagniataj krawędzie ciasta palcami, aby utworzyć krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
4
Umieścić krążki cebuli w dużej misce. Lekko spryskać sprayem do gotowania i posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż cebulę na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
GalaretkaGalaretka
CebulaCebula
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut, mieszając do połowy; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Umieść Poblano chile na wyłożonej folią blasze do pieczenia, i broil 3 cali od ciepła 8 minut lub aż poczerniałe i zwęglone, obracając po 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Umieść w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i uszczelnij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
9
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
10
Wytnij wzdłużną szczelinę w Poblano chile; Odrzuć nasiona i łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
NasionaNasiona
11
Pokroić palone Poblano chile w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
12
Posypać paski pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i odstawić. Obniż temperaturę pieca do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Umieść chipotle w robocie kuchennym lub blenderze i procesuj, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Rozprowadzić 1/2 łyżki chipotle puree na skorupie pizzy za pomocą tyłu łyżki. Zarezerwować Pozostałe chipotle puree do innego użytku. Ułóż paski chile w równej warstwie na skorupie pizzy; top z cebulą, Tomatillo, cheddar,i queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile PureeChipotle Chile Puree
Queso FrescoQueso Fresco
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
TomatillosTomatillos
Ser CheddarSer Cheddar
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Papryka ChiliPapryka Chili
15
Piec w 500 przez 17 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Wyjąć pizzę z piekarnika i posypać kolendrą i pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn