Pizza Margherita Pełnoziarnista

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pizzana Margherita z pełnoziarnistą. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 97g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 1126 kalorii. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pomidory z puszki, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Art Smith ' s Pizza Margherita pełnoziarnista, Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, oraz Pizza Margherita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wodę i miód ubić w misce miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta, a następnie posypać drożdże. Odstawić do pęcherzyków mieszaniny, o 10 protokół.
Dodać mąki, odmierzony olej i sól i wymieszać na małej prędkości, aż ciasto po prostu zaczyna się łączyć i wygląda Kudłaty, o 2 protokół.Zwiększyć prędkość do średniej i nadal mieszać, aż ciasto będzie elastyczne i gładkie, około 5 minut. W międzyczasie zalać dużą miskę cienką warstwą oleju i odstawić na bok.Gdy ciasto jest gotowe, uformuj je w kulkę, umieść w naoliwionej misce i obróć, aby pokryć olejem. Przykryj miskę szczelnie folią i pozostaw ciasto w ciepłym miejscu, aż podwoi rozmiar, około 1 godziny. (Alternatywnie, pozostawić ciasto do wyrośnięcia w lodówce, przykryte, do 2 dni.) Po wyrośnięciu ciasta uderz go i odwróć na lekko naoliwioną powierzchnię roboczą. Podzielić ciasto na 2 kawałki i uformować każdy kawałek w kulkę.
Umieścić pomidory i ich soki w blenderze lub robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i przetworzyć na Gruboziarnisty przecier, około 10 sekund; odstawić.
Przenieś 1 kulkę ciasta na blachę do pieczenia. Za pomocą rąk rozciągnij i uformuj go w szorstki prostokąt o wymiarach 14 na 10 cali.Korzystając z tyłu chochli lub dużej łyżki, rozłóż połowę (około 2/3 szklanki) przecieru pomidorowego w równomiernej warstwie na cieście, pozostawiając około 1/2 cala granicy. Doprawić solą i równomiernie posypać połową sera.
Piec, aż skorupa jest rumiane i zwęglone w miejscach i ser jest brązowy i bąbelkowy, o 12 do 15 protokół.
Przenieś pizzę na deskę do krojenia i posyp ją połową bazylii.
Niech blacha do pieczenia ostygnie i powtórzyć z pozostałym ciasta i polewy.