Pizza Margherita Pełnoziarnista

Pizza Margherita Pełnoziarnista
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pizzana Margherita z pełnoziarnistą. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 97g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 1126 kalorii. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pomidory z puszki, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Art Smith ' s Pizza Margherita pełnoziarnista, Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, oraz Pizza Margherita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wodę i miód ubić w misce miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta, a następnie posypać drożdże. Odstawić do pęcherzyków mieszaniny, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać mąki, odmierzony olej i sól i wymieszać na małej prędkości, aż ciasto po prostu zaczyna się łączyć i wygląda Kudłaty, o 2 protokół.Zwiększyć prędkość do średniej i nadal mieszać, aż ciasto będzie elastyczne i gładkie, około 5 minut. W międzyczasie zalać dużą miskę cienką warstwą oleju i odstawić na bok.Gdy ciasto jest gotowe, uformuj je w kulkę, umieść w naoliwionej misce i obróć, aby pokryć olejem. Przykryj miskę szczelnie folią i pozostaw ciasto w ciepłym miejscu, aż podwoi rozmiar, około 1 godziny. (Alternatywnie, pozostawić ciasto do wyrośnięcia w lodówce, przykryte, do 2 dni.) Po wyrośnięciu ciasta uderz go i odwróć na lekko naoliwioną powierzchnię roboczą. Podzielić ciasto na 2 kawałki i uformować każdy kawałek w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieścić pomidory i ich soki w blenderze lub robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i przetworzyć na Gruboziarnisty przecier, około 10 sekund; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieś 1 kulkę ciasta na blachę do pieczenia. Za pomocą rąk rozciągnij i uformuj go w szorstki prostokąt o wymiarach 14 na 10 cali.Korzystając z tyłu chochli lub dużej łyżki, rozłóż połowę (około 2/3 szklanki) przecieru pomidorowego w równomiernej warstwie na cieście, pozostawiając około 1/2 cala granicy. Doprawić solą i równomiernie posypać połową sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
ChochlaChochla
3
Piec, aż skorupa jest rumiane i zwęglone w miejscach i ser jest brązowy i bąbelkowy, o 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przenieś pizzę na deskę do krojenia i posyp ją połową bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Niech blacha do pieczenia ostygnie i powtórzyć z pozostałym ciasta i polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn