Pizza chlebowa z kiełbasą, małżami i pieczarkami
Francuski Chleb Pizza z kiełbasą, małże, i grzyby może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, kiełbasy, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuska Pizza chlebowa z kiełbasą i grzybami Portobello, Kiełbasa Chleb Francuski Pizza, oraz Pieczone warzywa i kiełbasa Francuski Chleb Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdjąć osłonkę z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodać mąkę i gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodać grzyby, mleko, oregano, pieprz, i małże; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień; dusić 5 minut lub aż gruby.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 1/2 szklanki sera.
Ułóż połówki chleba na blasze do pieczenia; rozłóż mieszankę Małży równomiernie na ściętych bokach chleba.
Posypać 1/4 szklanki sera i pietruszki.
Piec w 400 przez 12 minut lub do złotego koloru.
Pokrój każdą połowę na 3 kawałki.