Pizza Bezglutenowa

Pizza Bezglutenowa
Pizza bezglutenowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 561 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mozzarelli, parmigiano-reggiano, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!), Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust, oraz Bezglutenowe Bułki Do Pizzy-Plus 5 Powodów, Dla Których Twoje Dzieci Powinny Jeść Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić sos pomidorowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
2
W 4-quart niereaktywny rondel na bardzo małym ogniu, wymieszać pomidory i olej. Doprowadzić do duszenia, przykryć częściowo, i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest zredukowany do 1 szklanki, 20 do 25 minut. Wymieszać z cukrem, solą i oregano, przykryć. Przechowywać w cieple lub w lodówce, pod przykryciem, do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
SOSSOS
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zrobić ciasto do pizzy
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
4
W misce miksera elektrycznego, ubić razem mąkę z tapioki, mąkę z białego ryżu, mąkę z ciecierzycy, mąkę z sorgo, gumę ksantową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Mąka Z CiecierzycyMąka Z Ciecierzycy
Mąka SorgoMąka Sorgo
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, wymieszać mleko i 1/4 szklanki wody i ogrzać, aż będzie ciepłe, ale nie gorące w dotyku, około 1 minuty (mieszanina powinna zarejestrować się między 105 ° F i 115 ° F na termometrze cukierków). Dodać drożdże i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać mieszankę mleczno-drożdżową, białka i 2 łyżki oleju do wyschnięcia składników i, za pomocą mocowania wiosła, ubić na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż ciasto jest bardzo gładkie i bardzo grube, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CiastoCiasto
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wyjmij stojaki z piekarnika, Ustaw kamień do pizzy lub ciężką odwróconą blachę do pieczenia na dnie piekarnika i rozgrzej do 204°. (rozgrzej co najmniej 45 minut, jeśli używasz kamienia do pizzy lub 20 minut, jeśli używasz blachy do pieczenia.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
8
Przygotuj dwa 12-calowe kwadraty pergaminu. Zeskrobać połowę ciasta na każdy kwadrat i uformować każdą połowę w kulkę. Posmaruj każdą kulkę 2 łyżeczkami oleju, a następnie użyj olejowanych opuszków palców, aby poklepać i rozciągnąć każdą kulkę na okrągłą średnicę 9 cali, grubość 1/4 cala, z grubą obwódką 1/2 cala. Luźno przykryć okrągłe folią i odstawić w ciepłe miejsce bez przeciągów, aż każda pizza będzie miała około 10 cali średnicy, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Używając skórki do pieczenia, przenieś 1 skórkę z pergaminem na rozgrzany kamień do pizzy i piecz, aż góra będzie nadmuchana i jędrna, a spód chrupiący, 5 do 10 minut. Używając do pieczenia skórki i odrzucając papier pergaminowy, przenieś pieczoną skórkę do stojaka w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
10
Upiec drugą skórkę w ten sam sposób. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pieczone skórki mogą być wykonane z wyprzedzeniem i zamrożone, owinięte w folię, do 1 miesiąca. Rozmrozić w piekarniku 177° do gorąca, 4 do 5 minut, przed polewaniem i pieczeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
12
Pizze Top i broil
13
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
14
Przenieść pieczone skórki do 2 dużych blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
15
Posmaruj 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na każdej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
16
Rozłóż każdy z sosem, pozostawiając 1/2 cala granicy gołym, a następnie posypać każdy z mozzarellą i Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SOSSOS
17
Skropić pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek na pizze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
18
Pizze Broil o 4 cali od ciepła, obracając w razie potrzeby nawet brązowieje, aż ser jest bulgotanie i rumiane w miejscach i skorupa jest złoty brąz, 4 do 8 protokół. Rozsypać bazylią, pokroić w plasterki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BazyliaBazylia
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn