Pitta pizzas

Pitta pizzas
Pizze Pitta mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pełnoziarniste pieczywo pitta, suszone na słońcu przeciery pomidorowe, dojrzały cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pitta pizzas, Nadziewane pitta Marokańska, oraz Toster pitta pockets.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 200C / 180C wentylator / Gaz 6 i umieścić blachę do pieczenia wewnątrz do nagrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż każdą pittę z 1 łyżeczką czystej. Top z pomidorami, szalotka, chorizo i cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Kombinacja 2Kombinacja 2
3
Umieścić na gorącym arkuszu i piec przez 10 minut, aż Pitta są chrupiące, ser topi się i chorizo ma frazzled krawędzie. Rozsypać bazylią, jeśli chcesz, i podawać z zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Sangiovese, Wino Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine i Shiraz są doskonałym wyborem na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, taką jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn