Pitas Z Rekina Z Grilla

Pitas Z Rekina Z Grilla
Grillowany rekin Pitas to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 115 g tłuszczu, oraz w sumie 2132 kalorii. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, liście kolendry, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Pitas Z Rekina Z Grilla, Grillowane Pitas Portobello, oraz Grillowane Pitasy Z Indyka.

Instrukcje

1
W blenderze przecier chipolte, chili w proszku, oregano, sól, Skórka z limonki i oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść rybę w zamykanej plastikowej torbie lub naczyniu do pieczenia.Używam naczyń do marynowania, aby ograniczyć używanie plastikowych toreb. Staram się być trochę zielony LOL
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Wlać mieszaninę chipolte na rybę i umieścić je w lodówce do marynowania przez 1 godzinę.Rozgrzej grilla do temperatury 191° / 190C. posmaruj grilla i gotuj rybę 3-4 na stronę lub do lekko zwęglonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij rekina z grilla i pozostaw 5 minut.Rybę pokroić w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RekinRekin
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podawać w pita z szalotki, rzodkiewki i mięty Recado.Miętowe Recado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
6
Połącz cebulę, liście mięty i liście kolendry w misce lub puree w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wymieszać sól, pieprz i wszystkie przyprawy. Zużyć natychmiast.Myślę, że to byłoby dobre na łososia również.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania5chipotle chiles, siewne i deveinedchipotle chiles, siewne i deveined5chipotle chiles, siewne i deveinedchipotle chiles, siewne i deveined1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście kolendry, drobno posiekaneświeże liście kolendry, drobno posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście kolendry, drobno posiekaneświeże liście kolendry, drobno posiekane40świeże liście mięty, drobno posiekaneświeże liście mięty, drobno posiekane40świeże liście mięty, drobno posiekaneświeże liście mięty, drobno posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone2warzywo (np. szpinak)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego1dla każdego.mint recadomint recado591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1porcja startego parmezanudo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie1porcja startego parmezanudo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie6chlebek pita, podgrzewanychlebek pita, podgrzewany4Spód: okruszki z herbatników grahamrzodkiewki pokrojone w kostkęrzodkiewki pokrojone w kostkę2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4Spód: okruszki z herbatników grahamcienko pokrojone szalotki, białe i zielone częścicienko pokrojone szalotki, białe i zielone części4Spód: okruszki z herbatników grahamcienko pokrojone szalotki, białe i zielone częścicienko pokrojone szalotki, białe i zielone części3filetyfilety z rekina o grubości około 1 calafilety z rekina o grubości około 1 cala1( bakłażany)cebula biała, drobno posiekanacebula biała, drobno posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia78
Magazyn