Pitas Z Rekina Z Grilla

Pitas Z Rekina Z Grilla
Grillowany rekin Pitas to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 115 g tłuszczu, oraz w sumie 2132 kalorii. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, liście kolendry, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Pitas Z Rekina Z Grilla, Grillowane Pitas Portobello, oraz Grillowane Pitasy Z Indyka.

Instrukcje

1
W blenderze przecier chipolte, chili w proszku, oregano, sól, Skórka z limonki i oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść rybę w zamykanej plastikowej torbie lub naczyniu do pieczenia.Używam naczyń do marynowania, aby ograniczyć używanie plastikowych toreb. Staram się być trochę zielony LOL
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wlać mieszaninę chipolte na rybę i umieścić je w lodówce do marynowania przez 1 godzinę.Rozgrzej grilla do temperatury 191° / 190C. posmaruj grilla i gotuj rybę 3-4 na stronę lub do lekko zwęglonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjmij rekina z grilla i pozostaw 5 minut.Rybę pokroić w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RekinRekin
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Podawać w pita z szalotki, rzodkiewki i mięty Recado.Miętowe Recado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
6
Połącz cebulę, liście mięty i liście kolendry w misce lub puree w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wymieszać sól, pieprz i wszystkie przyprawy. Zużyć natychmiast.Myślę, że to byłoby dobre na łososia również.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania5chipotle chiles, siewne i deveinedchipotle chiles, siewne i deveined5chipotle chiles, siewne i deveinedchipotle chiles, siewne i deveined1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście kolendry, drobno posiekaneświeże liście kolendry, drobno posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście kolendry, drobno posiekaneświeże liście kolendry, drobno posiekane40świeże liście mięty, drobno posiekaneświeże liście mięty, drobno posiekane40świeże liście mięty, drobno posiekaneświeże liście mięty, drobno posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone2Batoniki toffi Heathświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz2Batoniki toffi Heathświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego1dla każdego.mint recadomint recado591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina12 łyżeczki czosnku w proszkudo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie12 łyżeczki czosnku w proszkudo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie6chlebek pita, podgrzewanychlebek pita, podgrzewany43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calarzodkiewki pokrojone w kostkęrzodkiewki pokrojone w kostkę2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacienko pokrojone szalotki, białe i zielone częścicienko pokrojone szalotki, białe i zielone części43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacienko pokrojone szalotki, białe i zielone częścicienko pokrojone szalotki, białe i zielone części3filetyfilety z rekina o grubości około 1 calafilety z rekina o grubości około 1 cala1( bakłażany)cebula biała, drobno posiekanacebula biała, drobno posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia78
Magazyn