Pitas Grecki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj greckich Pitas. Ten przepis służy 4. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, beztłuszczowy jogurt, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pitas Grecki, Grecki Pieprz Pitas, oraz Grecki Indyk Pitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę pokroić w paski o szerokości 1/8 cala; umieścić w małej misce.
Posypać czosnek w proszku, rozmaryn, i sól na jagnięcinę; wrzucić do herbu.
Płaszcz małą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać paski jagnięce i gotować 5 minut lub aż jagnięcina jest rumiane z obu stron.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połącz ogórek, pomidor i jogurt, dobrze mieszając. Łyżka jagnięciny równomiernie na połówki pita, a wierzch równomiernie mieszaniną ogórka.