Pistacjowa Krucha
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 87 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, syrop kukurydziany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pistacjowa Krucha, Pistacjowa Krucha, oraz Pistacjowa Krucha.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem pergaminowym; lekko pokryć papierem w sprayu do gotowania oleju roślinnego. W rondlu amedium na średnim ogrzaniu, przynieś 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki syropu lightcorn, 1/4 szklanki wody i 2 łyżki unsalted masła na wolnym ogniu; gotować,często mieszając, aż mieszanina będzie średni kolor szkliwa, 12 do 15 minut.
Usunąć z ciepła. Wymieszać 1/4 łyżeczki sody oczyszczonej (mieszanina będzie piany), 3/4 łyżeczki koshersalt, 1/2 łyżeczki czystego ekstraktu waniliowego I1 szklanki sucho palone łuskane niesolonepistachios.
Wlać na blachę do pieczenia; rozprowadzić na równą warstwę. Coolcompletely. Podzielić na 24 części.