Pistacja i orzech sosnowy kruche

Pistacja i orzech sosnowy kruche
Ten przepis służy 10 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, masło, Prażone pistacje i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Pistacjowa Krucha, oraz Pistacjowa Krucha.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając tylko do połączenia; doprowadzić do wrzenia. Gotować bez mieszania, aż termometr cukierkowy zarejestruje 335 lub aż syrop będzie ciemnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia; wymieszać pistacje i pozostałe składniki (mieszanina będzie bąbelkowa). Szybko wlać mieszaninę na przygotowaną patelnię; rozprowadzić do grubości około 1/2 cala. Całkowicie schłodzić (około 2 godzin). Łamać kruche na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn