Pisarei e Faso (pierogi chlebowe z fasolą z Piacenzy)

Pisarei e Faso (pierogi chlebowe z fasolą z Piacenzy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj Pisarei e Faso (pierogi chlebowe z fasolą z Piacenzy). Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1197 kalorii, 47g białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmigiano-reggiano, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Batu (zakonserwowana kaczka z Piacenzy), Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu, oraz Wołowina z pierogami chlebowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Bułkę tartą wlać do miski i dodać wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odstawić na 10 minut. Usypać mąkę na powierzchni roboczej. Za pomocą drewnianej łyżki zrób studnię w kopcu, która wygląda jak krater wulkanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Dodaj jajka, 10 łyżek wody i namoczoną bułkę tartą do studni. Zmiksować je drewnianą łyżką. Stopniowo mieszaj mąkę, wykonując płytkie skrawki wzdłuż ścian studni i włączając mąkę do płynów. Użyj skrobaka do ciasta, aby złapać wszelkie płyny, które mogą uciec z krateru mąki. Gdy mieszanina stała się szorstkie ciasto, ugniatać go ręcznie 10 minut, lub aż elastyczne. Powinien być dość sztywny i niezbyt lepki. Owinąć ciasto w folię i pozostawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
5
Kształt pisarei: te małe loki makaronu są kształtowane przez wzięcie kawałka ciasta wielkości grochu, naciśnięcie go czubkiem kciuka, a następnie pociągnięcie kciuka do tyłu iw górę w szybkim ruchu. Ciasto rozrzedza się i zwija, tworząc kształt litery C W profilu. Po zrobieniu kilku kawałków, rozwinie się rytm, a kształtowanie pisarei stanie się automatyczne. Mają pod ręką kilka dużych płaskich koszy wyłożonych ręcznikami kuchennymi do suszenia makaronu. Weź 1/4 ciasta (resztę owiń w folię) i podziel na 10 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Rozwałkuj każdy kawałek płaską częścią dłoni, tworząc długi przewód o średnicy od 1/4 do 1/2 cala. Trzymaj sznurki przykryte folią. Wyjmij 1 Sznurek i pokrój go na kawałki wielkości grochu. Użyj czubka kciuka, aby zwijać każdy kawałek w powierzchnię roboczą, a następnie pociągnij do tyłu i do góry. To ruch migający.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Rozłóż kawałki na koszach, nie pozwalając im dotknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1
Umieść fasolę w dużym garnku i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć ją o około 3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać liście szałwii i rozmaryn. Przykryć i doprowadzić do bardzo powolnego pęcherzyka na średnim ogniu. Dostosuj ciepło tak, aby woda powoli bąbelki. Gotować, pokryte, 1 godzina, lub aż fasola są po prostu miękkie wystarczy jeść, ale nie w ogóle mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Fasolę odsączyć w durszlaku i odstawić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dokonywanie sos pomidorowy: podczas gotowania fasoli, podgrzać oliwę z oliwek i tłuszczu pancetta w ciężkim rondlu 4-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać cebulę i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Podsmażyć cebulę na bogaty złoty brąz, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać czosnek, bazylia i koncentrat pomidorowy, i gotować około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Dodaj pomidory i ich płyn, rozbijając je, gdy idą do patelni. Doprowadzić do żywej bańki i gotować, odkryte, 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Umieścić fasolę w dużym garnku z sosem pomidorowym i 1 szklanka wody, i doprowadzić mieszaninę fasoli / pomidorów do delikatnej bańki. Mieszanina powinna pęcherzykować bardzo powoli. Częściowo przykryć i gotować 1/2 godziny, aż fasola będzie bardzo miękka (ale nie rozpadnie się), i mieć konsystencję gęstej zupy. Często mieszaj, aby sprawdzić, czy nie przykleja się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj więcej wody, jeśli mieszanina grozi spaleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1
Umieść 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodaj 2 łyżki soli. Kropla w pisarei i gotować 5 do 6 minut, aż pływają i są lekkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Wlać fasolę do rozgrzanej miski i złożyć obie razem, uważając, aby nie rozbić makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać kilkoma łyżkami sera i podawać. Przekazać resztę Parmigiano-Reggiano oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn