Pinwheels Cynamonowe
Cinnamon Pinwheels to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pinwheels Cynamonowo-Cukrowe, Pinwheels Cynamonowo-Żurawinowy, oraz Fast Breads' Bots-Up Cinnamon-Caramel Pinwheels.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce. Beat masło i cukier granulowany w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 5 protokół. Beat w jajku i wanilii aż włączone. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki i beat aż tylko połączone.
Połowę ciasta wyjąć i owinąć folią.
Dodaj ekstrakt cynamonu, kakao w proszku i barwnik spożywczy do pozostałego ciasta i ubić aż włączone; owinąć w folię. Przechowywać w lodówce zarówno kawałki ciasta do firmy, o 1 godzinę.
Pył ciasto z mąką i rozwałkować każdy kawałek na pergaminie na 10-na-11-calowy prostokąt. Odwróć czerwone ciasto na wierzchu zwykłego ciasta; Usuń górny kawałek pergaminu i przyciąć krawędzie.
Na wierzch posypać zmielony cynamon i cukier szlifierski. Zaczynając od krótkiego końca, szczelnie zwinąć ciasto, używając pergaminu, aby pomóc; zwinąć kłodę w cukrze szlifierskim. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 3 godziny lub na noc.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Pokrój kłodę w poprzek 1/4 cala grubości; ułóż plasterki o 1 1/2 cala od siebie na blachach do pieczenia.
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż lekko nadmuchany i lekko złoty na dole, 12 do 15 minut.
Ostudzić 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do ostygnięcia.