Pinto Pepperoni Chili

Pinto Pepperoni Chili
Pinto Pepperoni Chili trwa około 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 262 kalorii, 15g białka, oraz 10g tłuszczu. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu pomidorowego, pomidorów w puszkach, papryki i papryki. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Dobrze sprawdza się jako Amerykańskie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 54%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pinto Bean Chili, Pinto-Bean Mole Chili, oraz Chili z wołowiną i fasolą Pinto.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj tyle wody, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1 godzinę.
3
Odcedź i wyrzuć płyn.
4
Dodaj 4 szklanki wody i cebuli do fasoli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1 godzinę lub do momentu, gdy fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
5
Dodaj pozostałe składniki. Gotuj bez przykrycia przez 3 godziny lub do uzyskania gęstej i musującej konsystencji, od czasu do czasu mieszając.

Wyposażenie

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Jasnozłoty Kolor Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, prażonej bagietki z nutą cytrusów cytrynowych i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie ze smakami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta Brut nature cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i bąbelki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, labraks marynowany miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia15
Magazyn