Pink Almond Party Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Pink Almond Party Cake. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier puder, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Cupcake Couture Blog Party, A Giveaway & Cake Pop Topped Pink Velvet Cupcakes, Seria Dinner Party-Część 4: Ciasto Migdałowo-Pomarańczowe, oraz Party For Pink.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki dwóch okrągłych patelni do ciast 9-lub 8-calowych sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, pokonać składniki ciasto na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 9-lub 8-calowe rundy.
Tymczasem, w małej misce do mikrofali, mikrofalówka powłoka cukierki odkryte na Wysokiej 1 minutę, mieszając dwa razy, aż stopi się i gładkie. Wymieszać 2 łyżeczki oleju. Łyżka około połowy stopionej powłoki do innej miski; wymieszać w 2 lub 3 krople kolor żywności do odcienia jasnoróżowy.
Linia 6-oz budyniu kubek lub inne małe miski z folią.
Połowę nieutwardzonej powłoki wlać do wyłożonej folią miski. Upuść połowę różowej powłoki na wierzchu; przeciągnij nóż przez powłoki, aby uzyskać marmurkowy wzór. Powtórz z pozostałymi nieskazitelnymi i przyciemnionymi powłokami, dodając na wierzchu marmurkowe powłoki. Przechowywać w lodówce około 20 minut lub do zestawu; wyjąć z lodówki. (Jeśli dłużej przechowywać w lodówce, odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut, aby zmiękczyć.)
W dużej misce, beat masło, skrócenie, 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego, cukier puder i 4 łyżki mleka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubijaj na średniej prędkości, dodając wystarczającą ilość pozostałego 1 łyżki mleka, aż będzie puszysta i nadająca się do smarowania.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania; frost top. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Strona mrozu i wierzch ciasta.
Zdjąć powłokę z miski; odkleić folię. Z obieraczką do warzyw wykonuj loki, przeciągając obieraczkę wokół zewnętrznej krawędzi bloku powłoki.
Umieść loki na torcie. Przechowywać luźno przykryte.