Pimiento Relleno (Portorykańska Papryka Nadziewana)

Pimiento Relleno (Portorykańska Papryka Nadziewana)
Pimiento relleno (portorykańskie nadziewane papryki) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 465 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kminku, oregano, sofrito i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Faszerowane Ziemniaki Po Portorykańsku, Papryka faszerowana serem a la chili relleno, oraz Krab Portorykański.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Paprykę gotować we wrzącej wodzie, aż zmięknie, o 10 protokół. Ułóż paprykę w naczyniu do pieczenia z pokrojoną stroną na dnie naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
GarnekGarnek
3
Paprykę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż pachnące, o 2 protokół. Wymieszać sofrito, czosnek, sól, kminek, oregano, i czarny pieprz z cebulą; niech mieszaniny gotować razem przez około 1 minutę. Break mielonej wołowiny na małe kawałki na patelni; gotować i mieszać, aż wołowina jest kruchy i całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół. Wymieszać sos pomidorowy, kapary, i ryż przez mieszaninę wołowiny; łyżka do papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PaprykaPapryka
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
RyżRyż
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Na wierzch nadziewanej papryki posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
7
Kontynuuj pieczenie w piekarniku, aż ser się stopi, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn