Pimiento Relleno (Portorykańska Papryka Nadziewana)
Pimiento relleno (portorykańskie nadziewane papryki) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 465 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kminku, oregano, sofrito i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Faszerowane Ziemniaki Po Portorykańsku, Papryka faszerowana serem a la chili relleno, oraz Krab Portorykański.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Paprykę gotować we wrzącej wodzie, aż zmięknie, o 10 protokół. Ułóż paprykę w naczyniu do pieczenia z pokrojoną stroną na dnie naczynia.
Paprykę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez około 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż pachnące, o 2 protokół. Wymieszać sofrito, czosnek, sól, kminek, oregano, i czarny pieprz z cebulą; niech mieszaniny gotować razem przez około 1 minutę. Break mielonej wołowiny na małe kawałki na patelni; gotować i mieszać, aż wołowina jest kruchy i całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół. Wymieszać sos pomidorowy, kapary, i ryż przez mieszaninę wołowiny; łyżka do papryki.
Na wierzch nadziewanej papryki posypać serem.
Kontynuuj pieczenie w piekarniku, aż ser się stopi, około 10 minut.