Pilaw Trójziarnisty

Pilaw Trójziarnisty
Potrzebujesz wegetariańskiego hor d'oeuvre bez nabiału i lakto ovo ? Pilaw z trzech ziaren może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 5 porcji zawierających 258 kalorii , 7 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 1,03 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką sherry, pietruszkę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 73% . Podobne przepisy to pełnoziarnisty pilaw ryżowy , trzyziarnisty pilaw z pieczonymi szparagami i dwuziarnisty pilaw z serem gorgonzola .

Instrukcje

1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż cebulę i marchewkę na oleju przez 3-4 minuty lub do momentu, aż warzywa będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wymieszaj ryż, jęczmień i bulgur; smaż przez 4 minuty lub do momentu, aż ziarna lekko się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
BulgurBulgur
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
W razie potrzeby stopniowo dodawaj bulion i sherry. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; wymieszać z oregano, bazylią, solą i pieprzem. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40–45 minut lub do momentu, aż ziarna będą miękkie, a płyn zostanie wchłonięty. Wymieszać z natką pietruszki i posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia43
Magazyn