Pilaf Z Brązowego Ryżu W Stylu Domowym
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Pilaw z brązowego ryżu w stylu domowym może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, orzechy nerkowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z żurawiną i nerkowcami jako deser. 74 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Pilaf Z Brązowego Ryżu, Pilaf Z Brązowego Ryżu, oraz Herbed Brown Rice Pilaf.
Instrukcje
Doprowadzić 1-1 / 2 szklanki wody do wrzenia, dodać ryż. Doprowadzić zawartość z powrotem do wrzenia, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 45-50 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Około 20 minut przed zakończeniem gotowania ryżu rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i podsmażyć je, mieszając często, aż zmiękną.
Dodaj czosnek i marchew i nadal mieszając przez 5 minut.
Umieść grzyby wewnątrz patelni i gotować, aż grzyby zaczną brązowieć, o 10 protokół.
Dodać ciecierzycę i gotować 1 więcej minut.
Po zakończeniu gotowania ryżu wlać jajka na patelni i gotować mieszaninę, stale mieszając, aż jajka są gotowane.
Wyjąć patelnię z ognia, wymieszać z pieprzem, pietruszka, i orzechy.
Łyżka gotowanego ryżu na patelni i dobrze wymieszać.
Podawać pilaw gorąco z sosem sojowym na stronie dla dodatkowego smaku.