Pilaf Ryżowy Migdałowy

Pilaf Ryżowy Migdałowy
Pilaw z ryżu migdałowego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 49 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, soli, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pilaf Ryżowy Migdałowy, Pilaf Ryżowy Migdałowy, oraz Pilaf Ryżowy Migdałowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i migdałami. Gotować przez 5 do 7 minut lub aż cebula zmięknie i migdały są złote, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż; gotować i mieszać przez 1 minutę. Powoli mieszać w bulionie i dodać sól i pieprz, do smaku. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy. Puch widelcem i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
BulionBulion
RyżRyż
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn