Pikantny ser z miętą
Pikantny ser z miętą to Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, stałe skracanie warzyw, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny ser z miętą, Pikantne Obroty Wieprzowe, oraz Pikantna kiełbasa, szpinak i cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki wymieszać w średniej misce. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.
Mąkę i sól ubić w dużej misce, aby wymieszać.
Dodać skrócenie i wcierać opuszkami palców, aż powstanie gruba Mączka.
Dodać oliwę z oliwek i 1/2 szklanki plus 2 łyżki wody, mieszając widelcem, aż ciasto zacznie się zlepiać i dodając więcej wody przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i krótko ugniatać, aż będzie gładkie, około 1 minuty. Podziel na pół; zwiń każdą połowę na 1 1/2-calowy dziennik średnicy. Owinąć kłody w plastik i schłodzić 1 godzinę.
Lekko blacha do pieczenia oleju.
Każdą kłódkę pokroić w poprzek na 14 rund.
Rozwałkować każdą rundę na powierzchni mąki do 3 1/2 cala rundy.
Umieść 1 czubatą łyżkę mieszanki sera na środku każdej z 14 rund.
Brzegi ciasta delikatnie umyć wodą. Przykryć każdy z innym okrągłym ciasta. Dociśnij krawędzie mocno do siebie, skręcając krawędzie ciasta trochę na raz, aby zamknięte krawędzie przypominały cienką linę.
Umieść obroty na przygotowanym arkuszu, w odstępie 1 cala od siebie. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przykryć folią i schłodzić.)
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Piec na blady złoty kolor, około 25 minut.
Umieścić na talerzu; podawać natychmiast.